Over Vicky en oDesque

Planner | Structuurfreak | Oplossingenzoeker

Vroeger was ik directiesecretaresse. Na ruim 25 jaar wilde ik meer. Ik wilde het anders. Mijn eigen plan trekken. Met een berg kennis en jarenlange ervaring in assisteren, structureren, plannen en organiseren, besloot ik in 2020 dat het anders moest. Het was tijd om mijn kennis en ervaring te delen met zelfstandig werkende coaches en trainers. Vanuit die ambitie is oDesque geboren.

Opleidingen

Stilzitten is niks voor mij. Om jou nog beter te kunnen helpen, heb ik de afgelopen jaren veel in de schoolbanken gezeten (en nog steeds). Van een opleiding voor Virtual Assistant aan de VA-school, Webassistant bij Weblish, Virtueel (online marketing) en Operationeel Succes bij de Academie van Virtueel Professionals tot Certified Online Business manager bij de OBM Leadership Academy. Ik vind het heel belangrijk om continu bij te leren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het vlak van online ondernemen. Niet alleen mijn ervaring staat als een huis, ook mijn kennis blijft groeien.

OBM

Over Vicky en oDesque

Planner | Structuurfreak | Oplossingenzoeker

Vroeger was ik directiesecretaresse. Na ruim 25 jaar wilde ik meer. Ik wilde het anders. Mijn eigen plan trekken. Met een berg kennis en jarenlange ervaring in assisteren, structureren, plannen en organiseren, besloot ik in 2020 dat het anders moest. Het was tijd om mijn kennis en ervaring te delen met zelfstandig werkende coaches en trainers. Vanuit die ambitie is oDesque geboren.

Opleidingen

Stilzitten is niks voor mij. Om jou nog beter te kunnen helpen, heb ik de afgelopen jaren veel in de schoolbanken gezeten (en nog steeds). Van een opleiding voor Virtual Assistant aan de VA-school, Webassistant bij Weblish, Virtueel (online marketing) en Operationeel Succes bij de Academie van Virtueel Professionals tot Certified Online Business manager bij de OBM Leadership Academy. Ik vind het heel belangrijk om continu bij te leren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het vlak van online ondernemen. Niet alleen mijn ervaring staat als een huis, ook mijn kennis blijft groeien.

Liefde voor de heuvels in Limburg
en de bergen in Kreta

Ik ben geboren en getogen in de mooie Belgisch-Limburgse fruitstreek Haspengouw. Sinds 2012 woon ik met echtgenoot Ron en plusdochter Bregje in het even zo mooie zuiden van Nederlands-Limburg.

Eens per jaar verlaten we dit prachtige gebied en vertrekken we naar het pittoreske zuiden van Kreta voor een welverdiende vakantie. Voor ons geen drukke stranden of lawaaierige boulevards, maar gezellige, kleine tavernes en het ruige landschap van de zuidkust. Hier genieten we van de zee, de rust en lokale gerechten. Dat is mijn grootste geluk.

Zoek je me? Dan ben ik waarschijnlijk daar.

Automatiseren

Typisch Vicky

Crazy cat mom van drie donderstenen Usher, Spencer en Pirlo.

Ik ben geen keukenprinses, maar gelukkig heb ik een man die goed kan koken.

Je mag me altijd wakker maken voor een moelleux au chocolat (mijn favoriete dessert).

Ik ga graag naar optredens en je vindt me jaarlijks ook terug op één van de grotere festivals zoals Pukkelpop of Best Kept Secret.

Typisch Vicky

Sparringpartner

Crazy cat mom van drie donderstenen Usher, Spencer en Pirlo.

Ik ben geen keukenprinces, maar gelukkig heb ik een man die goed kan koken.

Je mag me altijd wakker maken voor een moelleux au chocolat (mijn favoriete dessert).

Ik ga graag naar optredens en je vindt me jaarlijks ook terug op één van de grotere festivals zoals Pukkelpop, Werchter of Best Kept Secret.

Heb je vragen over mijn diensten als OBM?

Leuk! Zullen we even bellen?