Ben jij klaar om weer de volledige controle
over je bedrijf te hebben?

Die krijg je met volledig op maat gemaakte Notion omgeving

Ben jij klaar om weer de volledige controle
over je bedrijf te hebben?

Die krijg je met een volledig op maat gemaakte Notion omgeving

Ik help jou als drukbezette coach of trainer jouw bedrijf en team op één plek te organiseren op Notion. Zo kun je groeien zonder overweldigd te raken.

Ontwerp zonder titel

Veel coaches en trainers starten hun bedrijf in de hoop dat het hen meer vrijheid zal brengen. De realiteit is echter vaak het tegenovergestelde.

Als ondernemer betekent dat meestal dat je veel petten moet dragen - van klantenservice en administratie tot marketing en verkoop.

Naarmate je bedrijf groeit en je met een VA of een team gaat samenwerken, neemt ook het aantal dingen op je bord toe. En dat kan overweldigend worden. Je raakt sneller het overzicht kwijt. Hebt steeds meer stress over wat je allemaal moet doen en wat je misschien vergeet.

Maar gelukkig is er een oplossing: een goed systeem bouwen voor je bedrijf!

Een goed bedrijfssysteem is het geheim van hoe sommige ondernemers duurzame bedrijfsresultaten kunnen behalen, terwijl anderen tegen de muur lopen en een burn-out krijgen.

Met een op maat gemaakte Notion-omgeving heb je alle informatie en benodigdheden op één plek verzameld om efficiënt (samen) te kunnen werken met je team en je klanten.

Ontwerp zonder titel

Mijn reis met Notion

Twee jaar geleden zat ik maar wat aan te modderen binnen Notion. Een online systeem met ongelofelijk veel mogelijkheden. Wat ik toen zelf ervaarde en nu ook vaak terug hoor is dat je makkelijk kunt verdrinken in alle opties. Toen ik het als Online Business Manager begon in te zetten in de samenwerking met mijn 1-op-1 klanten zag ik de ongelofelijke meerwaarde voor hen.

Wanneer je een online bedrijf hebt, kom je al snel in een wereld van online systemen en tools. Ik merkte dat we er steeds meer nodig leken te hebben om goed en efficiënt samen te kunnen werken. Tegelijkertijd is dit foutgevoelig en zit niet iedere klant hier op te wachten. Met Notion hebben we één systeem waarbinnen we heel veel opties hiervan kunnen opvangen. En waarin heel veel samenkomt van alle andere tools waar we nog mee werken

Notion consultant

Wat klanten zeggen:

Anneloes Zuiderveen

Ik kende Notion al, alleen had ik zelf niet het geduld hier echt iets van te maken. Ik houd me liever bezig met andere zaken.

Ik gebruikte Notion dus al voor wat andere dingen, maar toen Vicky liet zien wat zij kon maken met Notion was ik 'blown away'.

Ze heeft voor mij meerdere dingen gemaakt waaronder een klantendashboard - dat mijn klanten een compleet overzicht geeft van waar ze staan in hun traject met mij. Het ziet er top uit en maakt het heel exclusief. En mijn klanten waren blij verrast met zo'n op maat gemaakte omgeving.

Ook heb ik nu een persoonlijke soort van Admin Dashboard wat alles heel overzichtelijk maakt. Vicky is ook mijn OBM en ik zie nu direct waar ze mee bezig is. En ik heb daardoor een heel mooi overzicht van alle processen in mijn bedrijf. Dit maakt het aannemen van meerdere teammembers heel makkelijk, de kennisoverdracht is daardoor zo gebeurd.

Zelf doen kost tijd die je als bedrijfseigenaar niet aan dit soort zaken wilt (en moet) besteden. En dan is Vicky, naast een uitmuntende OBM, ook een top expert op het gebied van Notion.

Anneloes Zuiderveen - Marketingfluisteraar
Precision Marketing Academy

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte Notion-omgeving?

Als coach of trainer heb je waarschijnlijk te maken met een overvloed aan informatie, zoals sessieplanningen, klantgegevens, trainingsmateriaal en notities. En dan hebben we het nog niet gehad over de achterkant van je bedrijf. Het kan een uitdaging zijn om al deze gegevens georganiseerd en toegankelijk te houden.

Ook kost dit vaak enorm veel tijd en daarmee ook geld. Van jou en van je eventuele team.

Met het bouwen van een Notion-omgeving neem ik je die zorg uit handen, zorg ik voor overzicht en structuur, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je klanten helpen groeien. 

Online business manager

Enkele voordelen van een Notion-omgeving

Online business manager

Wat klanten zeggen:

Business coach

Ik ben Notion gaan gebruiken omdat het mij is aangeraden door Vicky die er al veel ervaring mee had en er bovendien erg enthousiast over was.

Het verraste me dat je er zoveel mee kan doen. En vooral dat je een prachtige klant-omgeving ermee kan maken, veel mooier, overzichtelijker en beter dan bijvoorbeeld Google Drive, dat we eerst gebruikten. Dat je bijvoorbeeld ook een hele Academy erin kan zetten (zoals onze coachopleiding met twaalf lessen en werkboeken), daar had ik geen idee van.
Het is heel gebruiksvriendelijk en het ziet er zo mooi en superprofessioneel uit.
Wat ook heel fijn is, is dat er ook een Notion-app is, je kunt er dus ook heel gemakkelijk mee werken vanaf je mobiele telefoon, en dat geldt dus ook voor klanten.

Ik beveel Vicky van heel erg harte aan. Omdat ze heel efficiënt werkt, het systeem heel goed kent, voor alle wensen en problemen een oplossing weet. Bovendien is ze heel goed in systemen en structuren, waardoor je alles heel overzichtelijk en 'logisch' indeelt.
Daarnaast maakt ze er wat moois van, ik heb al aan zoveel mensen met trots onze klantomgeving en onze werkomgeving in Notion laten zien. En ik ken oprecht niemand bij wie dat mooier of beter is.

Janet van Dijk
Janet van Dijk

Zeg je ja tegen mijn aanbod, dan kun je deze 5 stappen verwachten:

Als coach of trainer heb je waarschijnlijk te maken met een overvloed aan informatie, zoals sessieplanningen, klantgegevens, trainingsmateriaal en notities. Het kan een uitdaging zijn om al deze gegevens georganiseerd en toegankelijk te houden.

Ook kost dit vaak enorm veel tijd van jou en van je eventuele team ... en dus ook geld.

Met een Notion-omgeving neem ik je die zorg uit handen, zorg ik voor overzicht en structuur, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je klanten helpen groeien. 

We starten met een persoonlijke kennismaking waarin we je behoeften onderzoeken en kijken of Notion echt aansluit bij jouw behoefte. 

Starten we een samenwerking op? Dan plannen we samen een online sessie in waarin ik met je meekijk hoe je nu werkt, welke systemen je gebruikt en of je al bepaalde processen hebt en wat hier allemaal in Notion kan worden ingericht. 

Ik start met het bouwen van jouw online Notion-omgeving en dan vul ik het met alle gegevens (deze heb ik nodig vanuit jou). Met uitzondering van feestdagen en vakantieperiodes, maar ook rekening houdend met de aanlevering van de benodigde informatie, lever ik de eerste versie op binnen 4 weken. 

We plannen een kort overleg in waarin ik je de eerste versie laat zien, je al je vragen en suggesties nog kunt delen. Deze aanpassingen zal ik doorvoeren binnen 2 weken. 

Tot slot nodig ik jou / je team uit voor een laatste overdracht waarin ik jullie laat zien hoe je kunt werken én samenwerken binnen Notion. Daarna ontvang je een opname en een handleiding hoe jullie Notion kunnen blijven gebruiken tijdens de groei van het bedrijf. 

Na oplevering heb je nog een maand de mogelijkheid om vragen te stellen wanneer jullie ergens niet uitkomen.

Na ongeveer een halfjaar neem ik dan weer contact met je op om samen even te kijken hoe Notion voor jou en je bedrijf werkt en of er op dat moment aanpassingen nodig zijn.

Je investering voor een op maat gemaakte Notion-omgeving

Houd rekening met een vanafprijs van 1495 euro (exclusief btw).

Betaling in termijnen mogelijk.

Investeer eenmalig en samen gaan we van jouw bedrijf een geoliede machine maken, zodat je eindelijk dat overzicht hebt waarnaar je verlangde en je alles in minder tijd kan doen.

Wat klanten zeggen:

Tevreden klant Notion

Vicky heeft mij op een fantastische manier geholpen met het professionaliseren van mijn bedrijf. Naast de ondersteuning die ze mij biedt in de dagelijkse taken denkt ze verder en helpt op tactisch en strategisch niveau mee om de lijnen uit te leggen.

Onderdeel daarvan is dat ze mijn bedrijfsprocessen aanpakt en een omgeving heeft gecreëerd van waaruit ik mijn bedrijf goed kan leiden.

De Notion omgeving die ze heeft neergezet is echt super! Het helpt mij het overzicht te bewaren in alle taken, klantgegevens, ideeën, plannen en het geeft mij inzicht in de in de bedrijfs- en stuurinformatie die nodig zijn om te groeien

Maartje Laarakker
Maartje Laarakker Coaching & Consultancy

Veel gestelde vragen:

Een Notion-omgeving is een digitale werkruimte, een veelzijdige alles-in-één-tool, waarmee je makkelijk je productiviteit kan verhogen, je workflows kan stroomlijnen en je klanten een onvergetelijke ervaring kan aanbieden.

Een intuïtieve omgeving die al je trainingsmateriaal, sessieplanning, notities, klantgegevens en meer op één plek samenbrengt.