Online Business Manager
voor coaches en trainers

Focus op de groei van je bedrijf
met mij als OBM aan je zijde

Herken je dit als succesvolle coach

 • Je bedrijf groeit en wordt complexer. Je hebt te veel op jouw bord en zou meer moeten delegeren aan jouw VA of team.
 • Je hebt samen met je businesscoach mooie plannen gemaakt, maar weet niet goed waar je moet beginnen met de uitvoering van deze plannen.
 • Je besteedt nog veel te veel tijd aan het aansturen van jouw VA of team en aan de achterkant van jouw bedrijf. Je hebt hierdoor geen tijd om bezig te zijn met de dingen waar je mee wilt bezig zijn.
 • Je vraagt aan je VA om dingen te doen, maar ontdekt dan dat het niet gedaan is. Het is altijd aan jou om alles te controleren en op te volgen en daar heb je geen tijd voor.
 • Je hebt geen of te weinig processen. Alles speelt zich vooral af in jouw hoofd en in het hoofd van jouw VA / team. Je moet nu nog te veel het wiel elke keer opnieuw uitvinden.
 • Er is niemand in jouw bedrijf die het grote plaatje kan zien en jou kan helpen vooruit te plannen.

Online business manager
voor coaches en trainers

Focus op de groei van je bedrijf
met mij als OBM aan je zijde

Hi, ik ben Vicky, !

Hi, ik ben Vicky, jouw Online Business Manager!

Ik ben jouw stille kracht achter de schermen die jouw bedrijf op rolletjes laat lopen.

Ik help je met gemakkelijker ondernemen. Ik organiseer, manage en automatiseer de back-end van je bedrijf zodat jij je kunt focussen op je zone of genius.

OBM

Hoe zou jij je voelen ...

Hoe zou jij je voelen ...

 • jij tijd kunt vrijmaken om in jouw zone of genius te werken: het bedenken van nieuwe ideeën, versterken van belangrijke relaties, het coachen van jouw klanten en het leiden van de marketingcampagnes die jou helpen jouw groeidoelstellingen te behalen?
 • jij je kunt focussen op de omzet genererende activiteiten die voor groei zorgen.
 • je iemand hebt die weet welke 1243 taken er moeten gebeuren en wie ze moet doen. En die er dan ook voor zorgt dat die dingen op tijd gedaan worden?
 • je iemand naast je hebt die het grotere plaatje kan "zien" en dat kan formuleren in een kleiner, stap-voor-stap plan om het project te verwezenlijken.
 • Je hebt geen of te weinig processen. Alles speelt zich vooral af in jouw hoofd en in het hoofd van jouw VA / team. Je moet nu nog te veel het wiel elke keer opnieuw uitvinden?
 • je meer zicht hebt op je cijfers (wordt jouw nieuwsbrief gelezen, hoe scoorde die ene social media posts, wordt mijn website wel bezocht, …)?

Hoe ziet een samenwerking met mij als OBM
eruit in de praktijk?

 • maak ik een duidelijk plan van aanpak en een planning die ervoor zorgen dat de visie en doelstellingen van jouw bedrijf sneller behaald kunnen worden. We beginnen elk kwartaal met een nieuw 90 dagen-plan.
 • neem ik de back-end van jouw bedrijf onder de loep en kijk ik waar er dingen nog efficiënter kunnen en waar er geautomatiseerd kan worden.
 • zorg ik voor een solide basis van processen om de groei van jouw bedrijf te ondersteunen.
 • stuur ik jouw VA of team aan en neem ik de juiste mensen aan om alle taken uit de vooropgestelde planning uit te voeren.
 • zet ik een systeem op voor het volgen en meten van de vooruitgang van de doelstellingen m.b.t. marketing en omzet.

En dat allemaal in het kader van de verdere groei van jouw bedrijf.

Natuurlijk kun je nog veel meer aan mij overlaten. Ik denk ook mee over welke online leeromgeving je het beste kunt gebruiken voor je klanten, hoe je het onboardingproces voor je nieuwe klanten veel vlotter en zonder fouten kunt laten verlopen, ik maak een launchplan voor jouw eerstvolgende launch, … 

Of denk aan sparren over jouw strategie en zorgen dat alle losse eindjes aan elkaar worden geknoopt.

Daarnaast ben ik als online business manager jouw troubleshooter, zodat jij je volledig op de groei van jouw bedrijf kunt richten.

Business coach

Janet van Dijk

Bustinesscoach voor coachende ondernemers en leiders die meer vervulling en werkgeluk willen

Mijn achterkant is een plaatje, zeg ik altijd, en dat ligt niet aan mij, maar helemaal aan Vicky die meestal al de oplossing heeft als ik nog aan het probleem moet beginnen. 

Zo blij met jou, en van harte aanbevolen als OBM!

Tevreden klant

Marieke Jansz

Jansz Media | Bureau voor PR & Reputatie

"Ik tackle jouw to do's nog voor ze er zijn" luidt Vicky's slogan, en ik kan beloven: het is 100 procent waar!

Vicky schept niet alleen overzicht, er ligt al een uitgewerkt plan voordat je met je ogen knippert. Vicky brengt niet de back-end van je bedrijf tomeloos op orde, ook aan de voorkant heeft ze uitstekende regie en is ze pro-actief to the max. Lancering, klantcontact, leadgeneratie, opvolging, en meer.

Ik vind Vicky echt een UITMUNTENDE rechterhand. En n heel fijn mens om mee te werken!

Janet van Dijk
Janet van Dijk
Businesscoach voor coachende ondernemers en leiders die meer vervulling en werkgeluk willen

 

Mijn achterkant is een plaatje, zeg ik altijd, en dat ligt niet aan mij, maar helemaal aan Vicky die meestal al de oplossing heeft als ik nog aan het probleem moet beginnen.

Zo blij met jou, en van harte aanbevolen als OBM!

Marieke Jansz
Marieke Jansz
Jansz Media
Bureau voor PR & Reputatie

 

"Ik tackle jouw to do's nog voor ze er zijn" luidt Vicky's slogan, en ik kan beloven: het is 100 procent waar!

Vicky schept niet alleen overzicht, er ligt al een uitgewerkt plan voordat je met je ogen knippert.

Vicky brengt niet de back-end van je bedrijf tomeloos op orde, ook aan de voorkant heeft ze uitstekende regie en is ze pro-actief to the max. Lancering, klantcontact, leadgeneratie, opvolging, en meer.

Ik vind Vicky echt een UITMUNTENDE rechterhand. En n heel fijn mens om mee te werken!

1-op-1 samenwerking

Voor een 1-op-1 samenwerking zijn er maar een beperkt aantal plekken vrij. Ik werk slechts met drie 1-op-1 klanten.  

Waarom ik hiervoor kies?

Om samen écht mooie stappen te kunnen maken is er namelijk veel tijd en focus nodig.

👉 Ik wil de diepte ingaan. Jouw bedrijf = mijn bedrijf. 

👉 Ik wil focussen op jou als klant. Jij verdient mijn volledige aandacht.

Ik ga dus alleen nog een samenwerking aan voor minimaal 25 uur per maand.

Dan pas kan ik écht die betrokkenheid leveren die ik jou gun op dit level. Zo kan ik me niet alleen focussen op de dagelijkse management ondersteuning, maar kan ik ook investeren in de groei en de optimalisatie van jouw bedrijf, de processen en het team.

Hoe ziet zo'n 1-op-1
samenwerking eruit

In de eerste 90 dagen van een nieuwe samenwerking gebeurt er al veel:

 • We starten met een uitgebreide kick-off online of bij jouw op kantoor
 • Ik leer jou en jouw bedrijf kennen: Wat zijn je visie en missie, hoe is jouw werkwijze, wie is je doelgroep, met welke VA werk je en wie zit er verder nog in jouw team.
 • Ik maak kennis met jouw VA of teamleden: Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen.
 • Ik breng de 7 bedrijfsonderdelen (of -systemen) in kaart (zoals administratie, dagelijks management, marketing.) In een assessment kijk ik wat er al staat, wat er verbeterd kan worden en wat er nog opgezet moet worden.
 • Ik maak een plan van aanpak voor de volgende 90 dagen: dat doe ik aan de hand van de uitkomsten uit het assessment.
 • Ik zet een projectmanagement tool voor jou op. Heb jij er al een? Dan kijk ik of deze efficiënt is ingericht en goed wordt gebruikt.
Review

Janneke Robers

Vrouwelijk magnetisme | Instituut voor de kunst van het vrouw-zijn

Vicky is geweldig! Nog niet eerder zo’n snelle, georganiseerde VA gehad die de boel heerlijk heeft gestroomlijnd voor me.

Ze neemt initiatief, denkt mee, heeft visie én neemt het leiderschap aan van degene voor wie ze werkt.

Heb genoten van onze tijd samen.

Business coach

Ann van Riet

Ondernemerscoach voor coaches, trainers, therapeuten en consultants met een missie

Sinds juni 2021 werkt Vicky voor mij als Virtueel Assistent.
Of het nu gaat om administratie, facturen, online marketing of website: Vicky denkt mee, doet voorstellen en ze voert alles nauwkeurig uit.


Het voelt ook alsof we al veel langer samenwerken want vanaf de eerste maand verliep alles supervlot.


Wil je een Virtueel Assistent of Online Business Manager waarop je echt kan vertrouwen, dan is Vicky zeker de geschikte persoon! (en ze heeft ook nog eens 3 schattige Britse Kortharen, een extra pluspunt 😊 )

Loopbaancoach

Gertien Beijering

De GunfactorVerhoger

Ik had zo veel werk liggen dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Veel van de taken op mijn to do lijst hoefden niet per se door mij gedaan te worden.

Via via kwam ik in gesprek met Vicky. Zij nam moeiteloos taken over en vanaf dat moment had ik er geen omkijken meer naar. Ze werkt moeiteloos met de diverse systemen waarmee ik werk, ze werkt efficient en resultaatgericht.

Ze denkt met me mee en ontzorgt me volledig in de werkzaamheden die ik aan haar heb overgedragen. De communicatielijnen zijn kort en ze reageert altijd super snel bij vragen.

Ze is een fijn persoon om mee samen te werken. Vicky zorgt er voor dat ik meer tijd en ruimte heb in mijn agenda zodat ik me focussen op mijn ondernemerschap, mijn strategie, planning en bedrijfsvoering.

Tevreden klant

Björn Deusings

Tijdwinst

Vicky heeft ons gedurende een half jaar ondersteund in de backoffice en dit is ons hartstikke goed bevallen. Na een korte instructie was ze al vlot ingewerkt en in staat om de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Ze heeft aan een half woord genoeg en ook feedback en aanvullende instructies pakt ze vlot op. Je merkt ook echt dat ze er wat mee doet: ze stelt geen twee keer dezelfde vraag.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat je al heel snel ervaart dat je echt ontzorgt wordt en taken volledig aan haar kunt delegeren. Daarbij komt ook nog dat ze zeer efficient werkt, transparant is over hoe ze haar uren besteed en flexibel is als er extra handjes nodig zijn.

Ik beveel haar dan ook van harte aan.

2023-02-24 10_34_07-bo vickery - Google Zoeken

Vicky Boerjan

Auteur fictie Bo Vickery | Freelance SEO Content Copywriter

Soms heb ik als schrijver/ondernemer/copywriter het gevoel dat ik octopusarmen nodig heb: veel taken op mijn to do-lijst waar ik geen tijd voor heb, tenzij ik 8 armen zou hebben. Ik heb er echter maar twee.

Totdat ik met Vicky begon samen te werken: zij bezorgde me extra armen om al mijn taken te kunnen afwerken.

Waarom gebruik ik de vergelijking van een octopus? Omdat de armen van een octopus veel kanten uitreiken. Zo is het ook met Vicky: sociale media, powerpoint maken, grafische afbeeldingen maken of automatische mails instellen.

Ze doet het allemaal met de glimlach. Ik heb mijn octopusarmen gevonden. De vraag is alleen: heb jij er ook enkele nodig om meer te kunnen doen in minder tijd? Denk dan aan de O van Odesque, de O van octopus, dat is Vicky.

Tevreden ondernemer

Jo Nelissen

CEO | ABN Cleanroom Technology

Het is weinigen gegeven om zeer flexibel en tegelijkertijd heel punctueel taken uit te voeren.

Vicky is hier meester in!

Janet van Dijk
Janet van Dijk
Businesscoach voor coachende ondernemers en leiders die meer vervulling en werkgeluk willen

 

Mijn achterkant is een plaatje, zeg ik altijd, en dat ligt niet aan mij, maar helemaal aan Vicky die meestal al de oplossing heeft als ik nog aan het probleem moet beginnen.

Zo blij met jou, en van harte aanbevolen als OBM!

Marieke Jansz
Marieke Jansz
Jansz Media
Bureau voor PR & Reputatie

 

"Ik tackle jouw to do's nog voor ze er zijn" luidt Vicky's slogan, en ik kan beloven: het is 100 procent waar!

Vicky schept niet alleen overzicht, er ligt al een uitgewerkt plan voordat je met je ogen knippert.

Vicky brengt niet de back-end van je bedrijf tomeloos op orde, ook aan de voorkant heeft ze uitstekende regie en is ze pro-actief to the max. Lancering, klantcontact, leadgeneratie, opvolging, en meer.

Ik vind Vicky echt een UITMUNTENDE rechterhand. En n heel fijn mens om mee te werken!

Janneke Robers
Janneke Robers
Vrouwelijk magnetisme
Instituut voor de kunst van het vrouw-zijn

 

Vicky is geweldig!

Nog niet eerder zo’n snelle, georganiseerde VA gehad die de boel heerlijk heeft gestroomlijnd voor me.

Ze neemt initiatief, denkt mee, heeft visie én neemt het leiderschap aan van degene voor wie ze werkt. Heb genoten van onze tijd samen.

Gertien Beijering
Gertien Beijering
De GunfactorVerhoger

 

Ik had zo veel werk liggen dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Veel van de taken op mijn to do lijst hoefden niet per se door mij gedaan te worden.

Via via kwam ik in gesprek met Vicky. Zij nam moeiteloos taken over en vanaf dat moment had ik er geen omkijken meer naar.

Ze werkt moeiteloos met de diverse systemen waarmee ik werk, ze werkt efficient en resultaatgericht.

Ze denkt met me mee en ontzorgt me volledig in de werkzaamheden die ik aan haar heb overgedragen. De communicatielijnen zijn kort en ze reageert altijd super snel bij vragen.

Ze is een fijn persoon om mee samen te werken. Vicky zorgt er voor dat ik meer tijd en ruimte heb in mijn agenda zodat ik me focussen op mijn ondernemerschap, mijn strategie, planning en bedrijfsvoering.

Ann Van Riet
Ann Van Riet
Ondernemerscoach voor coaches, trainers, therapeuten en consultants met een missie

 

Sinds juni 2021 werkt Vicky voor mij als Virtueel Assistent.


Of het nu gaat om administratie, facturen, online marketing of website: Vicky denkt mee, doet voorstellen en ze voert alles nauwkeurig uit.


Het voelt ook alsof we al veel langer samenwerken want vanaf de eerste maand verliep alles supervlot.


Wil je een Virtueel Assistent of Online Business Manager waarop je echt kan vertrouwen, dan is Vicky zeker de geschikte persoon! (en ze heeft ook nog eens 3 schattige Britse Kortharen, een extra pluspunt 😊 )

Björn Deusings
Björn Deusings
Tijdwinst

 

Vicky heeft ons gedurende een half jaar ondersteund in de backoffice en dit is ons hartstikke goed bevallen. Na een korte instructie was ze al vlot ingewerkt en in staat om de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Ze heeft aan een half woord genoeg en ook feedback en aanvullende instructies pakt ze vlot op. Je merkt ook echt dat ze er wat mee doet: ze stelt geen twee keer dezelfde vraag.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat je al heel snel ervaart dat je echt ontzorgt wordt en taken volledig aan haar kunt delegeren. Daarbij komt ook nog dat ze zeer efficient werkt, transparant is over hoe ze haar uren besteed en flexibel is als er extra handjes nodig zijn.

Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Jo Nelissen
Jo Nelissen
CEO | ABN Cleanroom Technology

 

Het is weinigen gegeven om zeer flexibel en tegelijkertijd heel punctueel taken uit te voeren.

Vicky is hier meester in!

Vicky Boerjan
Vicky Boerjan
Auteur fictie Bo Vickery | Freelance SEO Content Copywriter

 

Soms heb ik als schrijver/ondernemer/copywriter het gevoel dat ik octopusarmen nodig heb: veel taken op mijn to do-lijst waar ik geen tijd voor heb, tenzij ik 8 armen zou hebben. Ik heb er echter maar twee.

Totdat ik met Vicky begon samen te werken: zij bezorgde me extra armen om al mijn taken te kunnen afwerken.

Waarom gebruik ik de vergelijking van een octopus? Omdat de armen van een octopus veel kanten uitreiken. Zo is het ook met Vicky: sociale media, powerpoint maken, grafische afbeeldingen maken of automatische mails instellen.

Ze doet het allemaal met de glimlach. Ik heb mijn octopusarmen gevonden. De vraag is alleen: heb jij er ook enkele nodig om meer te kunnen doen in minder tijd? Denk dan aan de O van Odesque, de O van octopus, dat is Vicky.

CONTACTEER ME

+31 85 004 12 18

info@odesque.nl